КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР №3"
КРОПИВНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Раді вітати Вас на сайті нашого закладу!

25015, Кіровоградська обл., місто Кропивницький, Подільський район, Бульвар Студентський, будинок 21
e-mail: krop.irc3@gmail.com
телефон: 091 603 50 53

Для того, щоб подати заяву до ІРЦ, батькам необхідно натиснути кнопку
"ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ"

Інклюзивно-ресурсний центр (ІРЦ) - це установа, яка створена з метою реалізації права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі, у закладах професійної (професійно-технічної) освіти та інших навчальних закладах, які забезпечують здобуття загальної середньої освіти шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг та забезпечення їх системного кваліфікованого супроводу.

За допомогою порталу АС ІРЦ батьки можуть:

· Зареєструватись та входити у систему за допомогою BankID або ЕЦП;

· Подати заявку до інклюзивно-ресурсного центру, не виходячи з дому;

· Отримати запрошення на проходження комплексного оцінювання (адреса, дата, час);

· Зберігати заявку та висновок в електронному вигляді;

· Контролювати проведення занять з дитиною;

1. Для того, щоб подати заявку до ІРЦ батькам необхідно перейти на сайт http://ircenter.gov.ua/, знайти необхідний заклад та натиснути кнопку «Зареєструватися». Якщо ви вже зареєстровані то перейдіть до пункту 3.

2. Заповнюєте необхідні поля: e-mail, прізвище, ім'я, по-батькові (за наявності), тип (батько, мати, представник), паспортні дані (серія, номер, дата видачі, ким виданий), населений пункт, вулиця, будинок, квартира. Обов’язкові поля виділені жирним шрифтом. На вказану Вами електрону пошту прийде логін та пароль для входу на сайт.

3. На сторінці потрібного ІРЦ вказуєте Ваш логін, пароль та натискаєте «Увійти».

4. Для створення заявки на прийом до ІРЦ натискаємо «Додати», обираємо ІРЦ, вказавши регіон та потрібний ІРЦ, натискаємо «Далі». На наступному кроці «Подання заявки» заповнюємо поля: населений пункт, заклад освіти, в якому навчається дитина та мета проведення комплексної оцінки. Далі необхідно заповнити данні про дитину, заповнивши поля: прізвище, ім'я, по-батькові, дата народження, свідоцтво про народження (серія, номер, дата видачі), за наявності - паспортні дані (серія, номер, дата видачі, ким виданий). Натискаємо «Зберегти».

5. Перелік заявок Ви можете переглянути на сторінці «Заявки».

6. На сторінці «Календар» з’явиться інформація, щодо дати та часу зустрічі в ІРЦ.